Bespaar papier

Thermisch papier is een van de meest vervuilende papiersoorten. Het wordt gemaakt met verschillende chemische coatings zoals BPA die het papier gevoelig maken voor temperatuur. Met bonnie print je alleen bonnetjes als de klant een papieren bon wil. Door minder papier te printen, ben je als winkelier duurzaam bezig! Bonnies verstuur je contactloos naar je klanten met onze unieke Bonnie terminal.

Bespaar geld

Een Bonnie contactloos versturen is veel goedkoper dan bonnetjes printen en bovendien veel duurzamer. Door minder thermisch papier te kopen bespaar je aanzienlijk op je operationele kosten, want alle beetjes helpen! Binnen de Mijn Winkel module van Bonnie kun je zelfs zien hoeveel papier en geld je bespaart.

Krijg nieuwe inzichten over jouw verkoop

Krijg inzichten in jouw verkoop en terugkerende klanten. Zo kan je jouw verkoop strategie aanpassen aan de trends van vandaag en via Bonnie in contact blijven met klanten en ze op hoogte brengen van eventuele acties of kortingen.

Ik wil digitale bonnen contactloos versturen naar mijn klanten
Bonnie is plug en play

De bonnie interface is plug en play met bestaande kassa’s. Je koppelt de onze terminal aan je bestaande bon printer en voila, je kassa kan slimme bonnetjes contactloos versturen naar de Bonnie App.

Mijn Winkel

Met Mijn Winkel van Bonnie, kan je nog beter inzicht krijgen in jouw verkopen, je papier en CO2 besparing en in contact blijven met klanten die Bonnie gebruiken. Zo kan je acties en kortingen aanbieden aan je klanten en heb je een klantenbestand zonder onhandige klantenkaart.

Bonnie is universeel en POS onafhankelijk

Heb jij als franchiser meerdere formules in beheer? Wil je weten hoe je jouw klanten tussen deze formules nog beter kan bedienen en zo een nog betere klantervaring neerzetten? Dan is bonnie de universele tool om jouw winkelformules met elkaar te verbinden. Onze hardware is namelijk POS onafhankelijk en hoeft niet te worden geïntegreerd met je sales flow.

Maak jouw kassa nu slim met Bonnie
Wacht niet langer en sluit je aan bij bonnie. Samen maken we een nieuwe standaard voor de digitale bon mogelijk
Ik wil meer weten!